Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Mi alapján válasszunk bambusz rolóanyagot?

2015. január 15. - sotdia

Többféle rolóanyagból tudunk választani. Ezek különféle méretű bambuszpálcákból állnak. A bambusz pálcák terilénnel, teflon alapanyagú fonattal vannak összeerősítve. A barna és a natúr különböző árnyalataiban érhetőek el. Ezek olyan natúr vagy barna színű anyagok, amelyek mindenhol jól mutatnak.

p1450602.JPGHa a színárnyalat szerint választanánk, akkor ingyenesen kérhetünk olyan anyagmintákat, amikből a bambusz roletta készül. Ígynem csak élőben láthatjuk a rolóanyagot, de azt is megnézhetjük, hogy melyik illik legjobban az otthonunkba.

Ezek a bambuszanyagok különböző mértékben fényáteresztőek, tehát a fényzáró képessége alapján is kiválaszthatjuk a rolóanyagot:

Ha azt szeretnénk például, hogy valamennyi fény azért szűrődjön be az ablakon, vagy csak épp azt akarjuk, hogy a szomszéd ne lásson be, akkor a BC-12 vagy a BC-13 elnevezésűeket ajánlanám. Ha viszont szinte teljes sötétséget szeretnénk a lakásban, akkora BC-30-as anyag lenne a legmegfelelőbb választás. Véleményem szerint az előbbieknek kb. 50-70%-os lehet a fényzáró képessége, míg az utóbbinak kb 90-95%-os, mivel annál a bambusz lapok kicsit egymásra vannak tolva. A többi bambusz anyag fényzárása e kettő érték között van valahol.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr297065029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása