Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Hogyan történik a szállítás és a fizetés?

2015. január 15. - sotdia

Sokan rendelnek külföldről is ilyen bambusz rolókat, a kedvező ára, minősége miatt és legfőképp azért, mert felismerték a természetes anyagok előnyeit. A természetes anyagok használata egy közkedvelt lakberendezési irány hazánkban is. Így nem csak külföldre, de belföldre is nagyon sok terméket szállítanak.

A szállítás futárszolgálattal történik az ország egész területén. A csomagfeladást követő 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapjuk a bambuszrolót.

Lehetőségünk van előre átutalni a fizetendő összeget, ekkor a postaköltség csak 1.000 Ft. Ha utánvételes csomagként akarjuk megkapni a megrendelt terméket, ekkor 1.550 Ft-ra módosul a postaköltség, ekkor a fizetés nagyon egyszerűen történik, a futárnak kell odaadni a pénzt, amikor kézhez kaptuk a csomagot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr237067155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása