Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Kijönnek-e felmérni/felszerelni a bambuszrolettát?

2015. január 15. - sotdia

A rendelésnél egyszerűen csak azt a méretet kell megadnunk, amekkora rolót szeretnénk, így nem is szoktak házhoz menni felmérni. Ha egy barkácsáruházban vennénk meg a zsaluziát, ott sem foglalkoznak felméréssel és beszereléssel. Ez az egyedi bambusz roletta nagyon kedvező áron van, csak plusz költség lenne a vásárlónak, ha az ország másik felébe kéne kijönniük felmérni, majd később újra kijönni felszerelni a terméket.

100_945.JPGMivel ezek a bambusz rolók házilag is könnyen felszerelhetők, nem kell hozzá különösebb szerszám, azokat a minimális alkatrészeket is megkapjuk a rolóval együtt, amik szükségesek a felszereléshez.

Természetesen a megrendelt termék kézhezvételéhez nem kell személyesen elmennünk, mert az ország egész területére szállítanak.

A szállítás futárszolgálattal történik és választhatunk, hogy utánvétellel vagy átutalással szeretnénk fizetni. Ha előre átutaljuk a fizetendő összeget, akkor 1.000 Ft a szállítás díja, ha viszont utánvételes csomagként adják fel nekünk a zsaluziát, akkor 1.550 Ft a postaköltség.

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr17067133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása