Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Mennyire tartós beltéren és kültéren a bambuszroló?

2015. január 15. - sotdia

Kültéri alkalmazás esetén célszerű a faolajjal való ápolást évente elvégezni, mert nyáron az erős napsütés kiszárítja a bambuszpálcákat. img_9714.JPGHa nem kezeljük le faolajjal, akkor nedvesség hatására elkezdhet penészedni, ugyanúgy mint bármelyik más faanyag, ha nincs lekezelve valamivel.

Ahhoz, hogy meghosszabbítsuk a bambuszrolónk élettartalmát lényeges, hogy a hideg, csapadékos évszakokban ne tartsuk kint a szabadban. Szerintem csak akkor használjuk kültéren, ha valóban szükségünk van rá. Mivel könnyen leszerelhetők, így nem okoz különösebb gondot tavasszal felszerelni és nyár végén levenni (esetleg ősszel, amíg nem köszönt be az a jellegzetes esős, párás, falevél hulló időszak). Célszerű valami száraz helyre rakni, amikor nincs használatban, például a padlásra. Így biztos, hogy sok-sok évig élvezhetjük a bambusz roletta előnyeit.

rolo38.jpg

Beltéren még tartósabbak ezek az árnyékolók, én már több mint 5 éve vettem meg a bambusz rolettát és még csak a pamut felhúzó zsinórt kellett cserélnem. Az ehhez szükséges tartalék zsinórt már a roletta megrendelésekor is kérheted, mindössze 10 Ft az ára méterenként. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr137065077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása