Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Mennyibe kerül egy ilyen egyedi bambuszroló és hogyan tudom megrendelni?

2015. január 15. - sotdia

Az ára nagyon kedvező, négyzetméter szerint van meghatározva, ami - bármelyik bambuszanyagot is válasszuk - egységesen 4.950 Ft/m2. Ebben az árban szinte majdnem minden benne van.

Van lehetőségünk 2. osztályú bambuszanyagból is rendelni a rolót, viszont az ilyen anyagok más-más kisebb-nagyobb hibákat tartalmaznak. Természetesen ezek kedvezményes árban vannak, négyzetméterenként csak 3.700 Ft. Az ilyen anyagból készült rolót csak akkor ajánlanám, ha nem szembetűnő helyre szeretnénk tenni. Másodosztályú anyag egyébként nem mindegyik fajtából van, mert csak 1. osztályú alapanyaggal dolgoznak, ezért ha kicsit hibás anyagot kap a cég, akkor azt már másodosztályú anyagként kedvezőbb áron adják.

Véleményem szerint érdemesebb az 1. osztályú anyagból készült bambusz roletta vásárlása, mert ez egy olyan termék, aminek az előnyeit hosszú távon élvezhetjük.

img_9720.JPG

Ha már tudjuk, hogy milyen és mekkora rolettát szeretnénk rendelni, de előtte kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan mennyibe kerülne, akkor használjuk a roló megrendelő táblázatot, amit a honlapról tudunk letölteni: http://www.bambusz.info/rolo_szamolo_9_magyar.xls 

Csak ki kell tölteni az üres részeket, ezután a táblázat automatikusan kiszámolja nekünk a fizetendő összeget. Ha megfelelőnek találjuk az árat és már nem szeretnénk módosítani az elképzeléseinken, akkor csatoltan el kell küldeni e-mailben a weboldalon lévő mail címre és ezzel már meg is rendeltük a terméket. Ilyen egyszerű a rendelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr187067169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása