Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Hogyan használjuk a rolórendelő táblázatot?

2015. január 15. - sotdia

Ha úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy praktikus árnyékolót, ami lakberendezési célra is tökéletes, akkor csak annyit kell tennünk, hogy kitöltjük a megrendelőlapot és elküldjük e-mailben. 

Ezt a saját gépünkre tudjuk letölteni a weboldalról: 

http://www.bambusz.info/rolo_szamolo_9_magyar.xls 
Miután letöltöttük nincs is más dolgunk, mint kitölteni ezt az excel táblázatot.

A következő adatokat kell megadnunk a táblázatban fentről-lefelé haladva:

  • megrendelő neve, címe, telefonszáma, e-mail címe
  • fizetési mód (itt választhatunk, hogy előre utalással, utánvétellel vagy személyesen szeretnénk fizetni)
  • a roletta szélességi és magassági méreteinek megadása milliméterben, valamint hogy ebből a méretű rolóból hány darabot szeretnénk
  • a bambusz redőny melyik oldalán legyen a felhúzó zsinór (B=bal vagy J=jobb) Ha a hagyományos, nem rejtett mechanikájú redőny típust választjuk, akkor csak a jobb oldalon lehet a felhúzója, tehát értelemszerűen egy J betűt írunk ilyen esetben.
  • kültéri árnyékoló esetén: szeretnénk-e ha lekezelnék faolajjal. Ha igen, akkor egy 1-est kell oda írni. Ez plusz költség (2.000 Ft/m2/2 oldal)
  • az alapanyag minősége: 1. vagy 2. osztályú (ez a termék fotó feletti sorban van, kicsit nehéz észrevenni)
  • a bambusz anyag fajtája, amiből az árnyékoló készüljön
  • és végül a roló típusa (amikről képek is vannak)

 

A megrendelő táblázatot nem nehéz kitölteni. Ráadásul, ha valamit nem jól írtunk vagy elfelejtünk beírni, akkor kapunk róla egy piros hátterű értesítő szöveget a táblázatban.

Amire figyelj a kitöltés során: 

  • ha ki kell választani valamit, akkor mindig 1-est írjunk oda (ne x-et, vagy egyéb karaktert)
  • a roló méreteit milliméterben adjuk meg
  • egy megrendelő táblázatban csak egy féle anyagot lehet megjelölni, így ha például 2 különböző bambuszanyagból szeretnénk a rolókat, akkor 2 db táblázatot kell kitöltenünk.

A sikeres kitöltés után a táblázat automatikusan kiszámolja nekünk a fizetendő összeget. Ezt a végösszeget a szállítási címünk alatt fogjuk látni. Az ár tartalmazni fogja a postai költséget is, ha nem felejtettük el kiválasztani azt, hogy hogyan szeretnénk fizetni (átutalás, utánvét, személyes átvétel). 

Ha nem számolta ki a végösszeget, akkor valószínűleg valamit rosszul vagy egyáltalán nem írtunk be, esetleg ahol ki kell választani valamit oda nem 1-est tettünk.

Ezt a kitöltött táblázatot kell elküldeni e-mailben az info@naturtrend.com címre. 

Ezzel már meg is rendeltük a természetes alapanyagú, egyedi méretű bambusz rolónkat. A megrendelés elküldése után kapunk egy visszaigazolást, valamint arról is értesítenek majd minket, hogy mikor küldik el nekünk a csomagot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr917067183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása