Bambuszroló rendelés, gyakorlati tanácsok

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

EGYEDI BAMBUSZ ROLÓK

Mekkora méretig gyárthatóak a bambusz rolók és milyen fajták vannak?

2015. január 15. - sotdia

rolo30.jpgMinden fajtából van 1,8 méter szélességig alapanyag, egyedül a BC-09-es elnevezésű fajta érhető el 2,4 méter szélességig is. Persze ez csak a maximális rolószélesség, ennél keskenyebbet bármelyik anyagból el lehet készíteni.

Ezek a bambuszanyagok tekercsekben vannak, amelyeknek a hossza 15 méter, így nem csak kisméretű rolettát, de egy nagyobb árnyékolót is nyugodtan tudunk rendelni.

Nagyméretű rolót gyártott is már ez a cég, például a salzburgi Volkstheaternek is. Egy 4 méter magas bambusz redőnyt kellett készíteniük színpadi díszletnek. Ennél lényeges szempont volt a nagy méret, hogy lássa a távolabb ülő közönség is, de ezt is gond nélkül legyártották.

Ennek az egyedi bambusz rolónak egyértelműen az a legnagyobb előnye, hogy mi határozhatjuk meg a roletta konkrét szélességét és a hosszát.

A lehetőség tehát megvan, hogy olyan egyedi méretű, természetes anyagból készült bambusz árnyékolót rendeljünk, ami méretben illik például az ablakunkra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszrolo.blog.hu/api/trackback/id/tr877065007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása